Vi bestiller som sædvaligt mad fra Fest Diner, men har fundet alternativer såfremt der er behov for vegetarisk eller vegansk mad. Ligeledes kan vi tilbyde Glutenfrit brød.
Så er menuen sat:
- Vælg VARMT TILBEHØR – 100 gram pr. del
Små ovnbagte kartofler med salt og peber
Flødekartofler 200 gram
- Vælg KOLDT TILBEHØR – 100 gram pr. del
Bønnesalat med rødløg og hvidløg samt oregano
Salatkasse – Fad med 6 slags toppings
- Vælg KØD – 100 gram pr. del
Gourmetkrydret kalvecuvette
Kalkunbryst. Gyros krydret
Skinke. Glaseret
Vi sørger derudover for flutes og salat dressing. Der er bestilt salat UDEN peanuts (vi køber en pose on the side)
Maden ankommer mellem 17 og 18 hvorefter stegene skæres ud og så kan vi spise.
Vi har lejet hallen som sidste år, så der skulle være plads til alle.
Man medbringer selv service og drikkevarer